Home › Vacanta cu copiii 

Vacanta cu copiii 

 

Austria      Bulgaria      Croatia       Franta       Grecia       Italia       Portugalia       Romania      Spania       Turcia      Travel Tips 

 

Vacantele trebuie sa ramana perioadele in care ne incarcam bateriile si ne deconectam de la rutina si stresul cotidian, indiferent daca avem sau nu copii. Copiii sunt motiv de bucurie, vacantele sunt motiv de bucurie. In vacantele cu copiii ar trebui sa fie de doua ori mai multa bucurie. Prin urmare, e usor sa mergi in vacanta cu copiii daca te organizezi foarte bine. Si daca inveti copiii inca de mici cum sa se comporte cand merg in vacanta.

 
Calatorind cu copiii de foarte mici, acestia vor percepe calatoriile ca pe o parte normala a vietii de familie. Asa cum si este, de fapt. Asa cum mancam impreuna, mergem la cumparaturi impreuna, ne jucam impreuna, mergem si in vacanta impreuna. De ce nu am face-o?
 
Pentru ca necesita mai multa pregatire? Adevarat, trebuie sa iei in calcul mai multe variabile. Dar parintii isi cunosc cel mai bine copiii. Si un copil nu se comporta in vacanta total diferit decat acasa. 
Pentru ca pot aparea probleme? Da, pot aparea. Trebuie doar sa iti pastrezi calmul, sa analizezi situatia si sa iei cea mai buna decizie.
 
Aparitia unui copil nu trebuie sa te faca pe tine, parinte, sa renunti la tot ce-ti placea sa faci inainte. Daca iti place sa calatoresti, nu te opri doar pentru ca ai devenit mamica sau tatic. Calatoreste impreuna cu copiii tai inca de cand acestia sunt foarte mici. Si nu-i asculta pe cei care vor sa te intimideze. Aproape toti cei care te descurajeaza prefera sa stea acasa.
 
Calatoreste cu copiii si bucura-te de viata!